Hiemt Shape RF Kino Sculpting Muscle Building Machine

ʻO ka wehewehe pōkole:

ʻO ke ʻano hiemt — ʻO ka manaʻo kiʻekiʻe kiʻekiʻe e pili ana i ka magneticvibration + kālele monopolar RF


Huahana Huahana

Huahana Huahana

mīkini emsculpt

 

 

ʻO ke kiʻekiʻe-intensity magnetic field shaping instrument he non-invasive cosmetic device e hoʻohana ana i ke kiʻekiʻe-intensity focused magnetic vibration and focused radio frequency frequency. Hiki i ka hui pū ʻana o kēia mau ʻenehana ʻelua ke komo hohonu i loko o ka ʻiʻo a me ka momona momona, a loaʻa i ka hopena o ka hōʻemi ʻana i ka momona i ka wā e hoʻonui ai i ka ʻiʻo.

 

Manao Hana

Hoʻokuʻu ʻia ka haʻalulu magnetic kiʻekiʻe: E hoʻokuʻu i ka ikehu hoʻoheheʻe magnetic kiʻekiʻe ma o ka lima. Hiki i ka ikehu vibration magnetic ke komo hohonu i loko o ka ʻiʻo ʻiʻo i ka hohonu o 8cm, e hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana i ka ʻiʻo a me ka hoʻopaʻa ʻana, a ulu hou i nā myofibrils a me nā kaulahao collagen e hoʻokō i ka hoʻonui ʻana i ka ʻiʻo, a me nā kumu leo.

mīkini emsculpt

 

 

ʻO ke alapine radio focused: hoʻokuʻu i ka ikehu wela e wela i ka papa momona ma 43 a 45 degere, hiki ke hoʻolalelale i ka decomposition a me ka ablation o nā momona momona, hoʻomaikaʻi i ka metabolism, a hoʻoikaika i ka thinning o ka papa momona.

 

emsculpt rf mīkini

 

 

Nā pono

1. New high-intensity focused magnetic vibration + focused monopolar RF
2. Hiki iā ia ke hoʻonohonoho i nā ʻano hoʻomaʻamaʻa ʻiʻo like ʻole
3. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻolālā lima 180-radian i ka pihi o ka lima a me ka ʻūhā, e maʻalahi ka hana.
4. ʻEhā mau lima lapaʻau, kākoʻo i nā lima ʻehā e hana kūʻokoʻa; a hiki ke hoʻoponopono kūʻokoʻa i nā ʻāpana lapaʻau o kā mākou mau lima, hiki ke koho ʻia i hoʻokahi a ʻehā mau lima e hana synchronously; hiki iā ia ke hana hoʻokahi a ʻehā mau kānaka i ka manawa like, kūpono i nā kāne a me nā wahine.
5. Kākoʻo ʻo RF ʻehā i ka mana kūʻokoʻa o ka hoʻopuka ʻana i ka ikehu a kākoʻo i ka hana like ʻana o ʻelua ʻano ikehu me ka hoʻohana ʻana i hoʻokahi a ʻehā mau lima.
6. Hoʻokuʻu ʻia ka ikehu (wela RF) mai loko a i waho me ka ʻole o ka pōʻino o ka ʻili a me nā ʻiʻo. He mahana a ʻoluʻolu ke kaʻina hana.
7. Ua lawa nā haʻawina hoʻokolohua e hōʻoiaʻiʻo ai he kupaianaha ka hopena lapaʻau. He 4 mau lāʻau lapaʻau wale nō i loko o ʻelua pule, a i kēlā me kēia hapalua hola, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka hopena o ka hoʻololi hou ʻana i nā laina ma ke kahua lapaʻau.

 

mīkini emsculpt emsculpt machine appliction noi mīkini emsculpt mīkini emsculpt


  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou