• bgb

Nā mea e pono ai ʻoe e ʻike e pili ana i ka lapaʻau Microneedling

He aha ka Microneeding?

E like me kā mākou i ʻike ai, ʻo ka papa o waho o ka ʻili ʻo ka stratum corneum, kahi i hoʻonohonoho pono ʻia e 10-20 mau mea make me ka ʻole o ka nucleus e hana i ka pale ʻili, e pale i nā kino ʻē aʻe mai ke komo ʻana i ka ʻili a pale i ka hoʻoulu ʻana o waho mai ka hōʻino ʻana i ka loko. kiko o ka ʻili. ʻAʻole pale wale ka stratum corneum i ka ʻili, akā pale pū kekahi i nā huahana mālama ʻili mai ke komo ʻana i ka ʻili e pāʻani i kahi kuleana.

HTB1ofUWXIfrK1Rjy1Xd761emFXa9

ʻO ka Microneedle therapy kahi ʻano hou o ka lāʻau plastik. Hiki ke hoʻokumu ʻia kahi helu nui o nā awāwa maikaʻi me ka hoʻohana ʻana i nā mea kani microneedle e hoʻoulu a mālama paha i ka ʻili. Me nā lāʻau lapaʻau a me nā meaʻai, komo ia i loko o ka papa hohonu o ka ʻili ma o nā kahawai e hoʻāla a hoʻoponopono i nā ʻano cell āpau; E hoʻomaikaʻi i ka metabolism a me ka microcirculation e hoʻoponopono i nā pilikia ʻili like ʻole (wrinkles, nele ka wai, pigment, pores, acne, acne pit, sensitivity, stretch marks, etc.)

He aha ka hana o ka lapaʻau Microneedle?

Holoi ʻAneʻe

Ua kūpono ʻo Microneedle no ka mālama ʻana i ka ʻeha haʻahaʻa a maʻalahi. Hiki ke hui pū ʻia me nā lāʻau lapaʻau a me nā moisturizers e kāohi i ka huna ʻana o ka sebum a hoʻoponopono i ka wai a me ka aila. Hoʻohui pū ʻia me nā peptides antimicrobial, hiki iā ia ke pepehi iā Propionibacterium acnes a me Staphylococcus aureus, i mea e pale ai i ka mumū. He hopena koʻikoʻi ma luna o ka hakihaki paʻa.

Hiki i nā Microneedles ke hana i ka nui o nā kahawai ma luna o ka ʻili o nā ʻōpala concave, i hiki ai i nā mea ulu olaola a me nā mea hana ʻē aʻe ke hana pololei i nā pūnaewele fibrous haʻihaʻi hohonu o ka ʻili, hoʻoikaika i ka synthesis collagen, hoʻoulu hou i ka ʻiʻo fibrous, hana hou i ka reticular hohonu. fibrous structure, and smooth concave scars.

ematrix-mamua-ma-hope-a-ka-ka-2

ʻO nā kaha kikoo, ka wehe ʻana i nā kaha momona  

ʻO kekahiwahine e loaʻa i nā hōʻailona ma ka ʻōpū ma hope o ka hānau ʻana. I kēia manawa, hiki iā lākou ke hoʻohana i nā nila micro e wehe iā lākou. ʻO ka stria cosmetic microneedle i hoʻonui ʻia he ʻano o ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau transdermal, transdermal absorption, hāʻawi i ka pāʻani piha i ka hana kiʻekiʻe a me nā hana multi-functional o nā kumu ulu ulu a me nā lāʻau lapaʻau, a me ka hoʻoulu ʻana i ka hoʻopiha kūloko o ka collagen hou. Ma o ka trauma artificial o ka micro needle, hoʻomaka ka ʻili micro cosmetic i hoʻonui ʻia i ka hana hoʻoponopono a me ka hana hou ʻana o ka ʻili ʻili ponoʻī, hoʻolaha i ka hoʻonui ʻana o nā fila collagen a me nā fila elastic, hoʻōla hou i ka ʻili mai ka hohonu a i ka pāpaʻu, a lilo nā laina i pāpaʻu. lahilahi. Eia kekahi, ʻo nā laina momona a me nā laina lahilahi ke kumu o ka haki ʻana o ka ʻili collagen fibers, no laila hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia e ka microneedle.lapaʻau

 ba-Stretchmarks-Abd-San-Diego-01

Ka wehe ʻana i nā wrinkles papa

Hiki i ka Microneedle ke wehe i nā wrinkle superficial a hoʻopaneʻe i ke kaʻina hana o ka wā ʻelemakule i kekahi ʻano. ʻO kēia no ka mea ʻo ka mālama ʻana i ka microneedle e hana i ka pōʻino mechanical. Ma hope o ka pōʻino o ka ʻili, e hoʻomaka ia e hoʻoponopono, e hui pū me nā mea ulu a me nā meaʻai ʻē aʻe e hoʻoikaika i ka synthesis o ka collagen hou, i hiki ke hoʻomaʻamaʻa ʻia nā wrinkle o ka ʻili a hoʻoikaika i ka ʻili e ola hou. Eia kekahi, hiki ke hoʻohana ʻia nā microneedles no nā wrinkles i loko o ka ʻāʻī (ʻoi aku ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka ʻāʻī), maloʻo a ʻāʻī a me nā pilikia ʻāʻī pigmented.

botox-a puni-maka

ʻO nā wahi keʻokeʻo a me ka uila, hoʻomaʻamaʻa i ka ʻili kala

Hiki i nā Microneedles ke hoʻomaʻemaʻe a hoʻomāmā i nā kiko, no ka mea hiki i nā microneedles ke hāʻawi i ka pāʻani piha i nā hopena o nā cytokines a me nā lāʻau lapaʻau ma o ka hoʻoulu ʻana i ka mechanical, transdermal administration a me transdermal absorption, i mea e hoʻokō ai i ka hopena o ka keʻokeʻo a me ka hoʻomālamalama ʻana i ka ʻili; Ma o ka micro needle minimally invasive, e hoʻomaka i ka hana hoʻoponopono a me ka hana hou ʻana o ka ʻili, e hoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana o nā fibers collagen a me nā fibers elastic, a hana pū mai loko a i waho e hana i ka ʻili keʻokeʻo maoli, ʻikea, palupalu a maʻalahi.

Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi i ke kūlana metabolic o ka ʻili i ka manawa pōkole, ʻoi aku ka microcirculation state o ka ʻili, no ka mea, ʻoi aku ka nui o ka ʻili hou ma hope o ka microneedle. I ka manawa like, hiki i nā hopena meaʻai o nā mea ulu a me nā cell epidermal ke hōʻike he ʻulaʻula ka ʻili a ʻoi aku ka maikaʻi.

5ef8b520f0f4193f72340763

ʻO ka mālama ʻana ma mua a ma hope o ka mālama ʻana

Mai hoʻopā i ka wahi lapaʻau me ka wai a i ʻole nā ​​lima i loko o 8 mau hola ma hope o ka mālama ʻana (hoʻomaʻemaʻe i loko o 8 mau hola); E hoʻokō ʻia ʻekolu pale a hoʻokahi pāpā ʻana i ka wā o ka mālama ʻana: pale i ka lā, pale i ka lepo a me ka hoʻoulu ʻana (e pale i ka meaʻai ʻala a hoʻonāukiuki); ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka puhi ʻana a me ka inu ʻana i ka wā o ka mālama ʻana; Mai lawe i ka sauna a me nā hana ʻē aʻe; I ka wā o ka lāʻau lapaʻau, hiki ke hoʻohana ʻia nā huahana hoʻoponopono kākoʻo e hoʻolalelale i ka hoʻoponopono; Nā rula hana a hoʻomaha; ʻO ka poʻe me ka ʻili lahilahi a me ka hoʻōla lohi e hoʻolōʻihi i ka wā ma waena o ʻelua lapaʻau.

ʻAʻole pāpā ʻia ke kumukānāwai ʻulaʻula nui, ka mīkini coagulation maikaʻi ʻole a me nā maʻi me vitiligo;

ʻAʻole ia no ka poʻe maʻi me ka hypertension koʻikoʻi, hyperglycemia a me ka leukemia;

ʻO ka poʻe i hana i ka hana waho no ka manawa lōʻihi, ua hoʻohana lākou i nā mea wehe i loko a i waho i ʻekolu mahina, i hui pū ʻia me ka homone dependent dermatitis, ka wā maʻi ʻili, ka maʻi virus ʻili, a ʻo ka poʻe hiki ʻole ke ʻae i kēia ʻano lapaʻau pono e hoʻohana me ka akahele;

Hōʻalo nā wahine i ka hāpai ʻana, ka lactation a me ka menstruation no ka microneedle therapy.


Ka manawa hoʻouna: Nov-11-2021