• bgb

Contouring Awak Velashape

  • Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Machine

    Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Mesin

    Perangkat Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 nggabungake multi-teknologi Multipolar lan Bipolar RF karo Vacuum, 40K Cavitation lan Lipolaser.

    Multipolar lan Bipolar RF kanthi Vakum

    Multipolar RF canggih nyedhiyakake energi termal menyang lapisan derma, lan nggunakake gelombang elektromagnetik kanggo ngasilake proses fisiologis. Iki nyedhiyakake asil perawatan sing efektif kanggo cellulite, reca awak lan regenerasi kolagen.

    Ultrasonik Cavitation

    Kanthi sirah gelombang swara sing kuat bebarengan, gelombang swara kuwat saka 40KHZ bisa uga dipadhakake kanggo geter sel lemak kanthi kacepetan paling dhuwur lan ngasilake akeh kanthong udara vakum ing njero sanjabane sel lemak, kanthi kuat nyebabake sel lemak kanggo ngasilake ledakan introvert lan trigliserida disintegrasi dadi gliserol lan bebas asam lemak

    Lipolaser

    Dikenal minangka laser alus, laser adhem utawa terapi laser tingkat rendah, lipolaser nggunakake energi laser cahya 650nm kanggo nembus kulit, nalika sel lemak disimulasikan, membran sel bakal nggawe pori-pori kanggo ngeculake asam lemak lan glisolol. Sel lemak bakal dibakar utawa dibuwang sirkulasi limfa kanthi terapi inframerah.

  • Ultrabox 6 IN 1 Cavitation RF Slimming Machine

    Mesin Slimming Ultrabox 6 IN 1 Cavitation

    Mesin kasebut nggunakake gelombang ultrasonik kanggo entuk asil sing diantisipasi saka ngilangi lemak, yaiku efek Cavitation. Kanthi nggunakake tumindak blasting lemak andnon-invasif sing aman ing jaringan adipose, mesin iki nuduhake kemajuan teknologi sing hebat lan pangembangan anyar teknologi fatdissolving donya.

    Mesin pelangsing RF Cavitation kanthi efektif bisa jeblugan Cellulite. Fokus karo gelombang akustik frekuensi dhuwur, ngasilake efek Cavitation kanggo jeblugan Selulit, kanthi nggawe gelembung mikro cilik ing njero sel lemak sing nyebabake lan nyebabake sel lemak dadi rusak,

    kanthi mangkono ngeculake kabeh cairan lemak tanpa nyebabake jaringan awak liyane, kayata pembuluh getih lan sistem limfa. Sawise iku, awak ngenali sel lemak lan cairan sing rusak dadi racun banjur ngilangi saka awak liwat sistem limfatik lan pembuluh darah. Kajaba iku, sistem Cavitation kita, ora mung njeblugake Selulit, nanging uga nyepetake sirkulasi lan kanthi efektif ningkatake metabolisme. Kajaba iku, bisa ngencengi kulit lan awak, bisa ningkatake energi otot.

    Kangge njaga penampilan sing isih enom. Sistem Cavitation kita kalebu mesin host, potongan kepala perawatan gelombang ultrasonik, potongan kepala perawatan Bipolar / Tripolar lan suku cadang liyane. Mesin inang dilengkapi 8 inci LED Backlight Liquid kristal tampilan lan tombol wiwitan. LCD ora mung kanggo setelan, nanging uga nuduhake parameter lan wektu perawatan.

  • Kuma Shape Body Contouring Machine

    Mesin Kontur Badan Kuma Bentuk

    Piranti Contouring Kuma Shape Body minangka sistem perawatan sintetis kanggo nyuda lemak sing nggabungake frekuensi radio, cahya inframerah lan vakum lan pijet roller mekanik, papat teknologi ing sak mesin.

    Energi dadi panas ing area sing diobati, nganti endhas lemak ing kulit. Sel lemak leleh ing area sing diobati sajrone perawatan supaya bisa ngatasi kekandelan lemak.

    Frekuensi radio (RF) kanthi rong rol bisa nembus menyang lapisan 0,5-1,5 cm ing sangisore kulit kanggo nggarap jaringan adipose kanthi efektif.

    Lampu inframerah bisa panas jaringan ikat kanggo nyepetake regenerasi serat kolagen lan elastis. Iki uga bisa nambah sirkulasi getih lan sirkulasi limfa kanggo ningkatake metabolisme.

    Vakum sing bisa disetel bisa nyedhot area target menyang papan ing antarane rong rol sing sejatine 2 elektroda. Iki bisa nggawe perawatan kanthi akurat lan efektif.

    Rol otomatis uga pijet area sing diobati kanggo ngeculake lemes lan nyeri otot. Proses kabeh anget lan nyaman banget.

  • Mini Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

    Mesin Kontur Mini Kuma Shape Pro 5-In-1

    Piranti Mini Kuma Shape Pro 5-In-1 fokus kanggo mbentuk awak, negesake lan nyuda lemak.

    a) Cetakan awak: Tujuane yaiku kanggo mbentuk maneh awak sing fokus ing area masalah. Iki uga nawakake peningkatan sirkulasi vena, saluran limfa, stimulasi kolagen lan elastin.

    b) Pengirangan Lemak: Dikurangi saka 70 dadi 80% selulit.

    c) Konfirmasi: Kanthi nyuda tampilan selulit lan ngrusak adipositas lokal, kulit bakal ilang nada lan dadi lemes, kahanan sing ora bisa diatasi kanthi perawatan iki.

    Piranti Mini Kuma Shape Pro 5-In-1 nggunakake macem-macem teknologi Cavitation, Frekuensi Radio, Cahaya Inframerah, Tekanan Negatif lan Rol Mesin.

  • Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

    Mesin Kontur Tubuh Kuma Shape Pro 5-In-1

    Piranti Contouring Kuma Shape Pro bisa digunakake kanthi kombinasi 5 teknologi: Frekuensi Radio, Cahaya Inframerah, Kavitasi, Tekanan Negatif lan Rol Mesin.

    Perawatan kasebut minangka prosedur non-invasif, sing nggunakake sedhot tekanan vakum kanggo ngangkat epidermis, derma lan lemak subkutaneus, banjur ngiket lan mbentur jaringan ikat ing korteks sing beda, sing kanthi efektif bisa ngilangi lemak subkutane lan meres ing kapiler kapal, lan promosi metabolisme jaringan kanthi cepet kaping papat. Energi dadi panas ing area sing diobati nganti udakara 43º Derajat Celcius, sing nyebabake ngasilake asam lemak. Asam lemak mbubarake sel lemak ing area sing diobati sajrone perawatan. Sel lemak sing nabrak bakal diekstraksi saka awak kanthi sirkulasi metabolisme normal.

    Liwat macem-macem ukuran kepala perawatan, sing nggabungake 5 teknologi, perawatan kasebut ditindakake, sing kasusun saka seri 5 nganti 10 sesi ing wilayah kasebut sing bakal diobati kanthi durasi 15 menit nganti 2 jam, gumantung karo jumlah area .