• bgb

Контура на тело Velashape

 • Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Machine

  Cavitation RF Lipolaser 6-во-1 машина

  Cavitation RF Lipolaser 6-во-1 Уред комбинира мулти-технологии на мултиполарно и биполарно RF со Vacuum, 40K Cavitation и Lipolaser.

  Мултиполарно и биполарно RF со вакуум

  Напредниот мултиполарен RF доставува топлинска енергија длабоко во слојот на дерма, и вметнува електромагнетни бранови за да ги врати физиолошките процеси. Тој нуди ефективни резултати од третманот во целулит, вајање на тело и регенерација на колаген.

  Ултразвучна кавитација

  Со колективна силна глава на звучен бран, силен звучен бран од 40KHZ може да се испушти да вибрира масни клетки со најголема брзина и да произведува бројни вакуумски џебови на воздухот внатре и надвор од масните клетки, силно да влијае на масните клетки за да генерира интровертна експлозија и да го распаѓа триглицерид во глицерол и слободен масни киселини.

  Липоласер

  Познат како мек ласер, ладен ласер или ласерска терапија со ниско ниво, липоласерот користи ласерска енергија на црвено светло 650nm за да навлезе во кожата, кога ќе се симулираат масните клетки, клеточната мембрана ќе создаде пори за ослободување на масни киселини и глицерол. Масните клетки ќе бидат изгорени или исцедени од циркулацијата на лимфата со инфрацрвена терапија.

 • Ultrabox 6 IN 1 Cavitation RF Slimming Machine

  Ultrabox 6 IN 1 Cavitation RF машина за слабеење

  Машината прифаќа ултразвучен бран за да го постигне очекуваниот резултат на отстранување на маснотиите, што е ефект на Кавитација. Со користење на безбедни и неинвазивни активни масти за минирање на масните ткива, оваа машина покажува голем технолошки напредок и нов развој на светската технологија за растворање на маснотии.

  Cavitation RF машината за слабеење може ефикасно да го уништи целулитот. Фокусирајќи се на високофреквентни акустични бранови, тој создава ефект на кавитација за да го разнесе целулитот, преку создавање на ситни микро меурчиња во масните клетки кои се имплодираат и предизвикуваат оштетување на масните клетки

  со тоа ослободувајќи ги сите свои масни течности без да повреди други телесни ткива, како што се крвните садови и лимфниот систем. После тоа, телото ги препознава оштетените масни клетки и течности како токсини и потоа ги отстранува од телото преку лимфни и васкуларни системи. Покрај тоа, нашиот систем за кавитација, не само што го експлозира целулитот, туку ја забрзува циркулацијата и ефикасно го промовира метаболизмот. Освен тоа, може да ги затегне кожата и телото, да ја предизвика мускулната енергија.

  Во меѓувреме, одржувајте младешки изглед. Нашиот систем за кавитација се состои од машина домаќин, парче за третман на ултразвучни бранови, парче за третман на биполарно / триполарно и други резервни делови. Машината домаќин е опремена со дисплеј за течни кристали со заднинско осветлување со LED диоди од 8 инчи и копчиња за стартување. ЛЦД не е само за поставките, туку исто така ги прикажува параметрите и времето на третман.

 • Kuma Shape Body Contouring Machine

  Машина за контурирање на тело Kuma Shape

  Уредот за контура на телото Kuma Shape е синтетички третман систем за намалување на маснотиите што комбинира радиофреквенција, инфрацрвена светлина и вакуум и механичка масажа на ролери, четири технологии во една машина.

  Енергијата ја загрева третираната област, достигнувајќи до масните наслаги под кожата. За време на третманот, масните клетки се топат на третираната површина за да се постигне намалување на дебелината на маснотиите.

  Радиофреквенцијата (РФ) со два валјаци може да навлезе во слојот од 0,5-1,5 см под кожата за ефикасно да работи на масното ткиво.

  Инфрацрвената светлина може да го загрее сврзното ткиво и да ја забрза регенерацијата на колаген и еластични влакна. Исто така, може да се подобри циркулацијата на крвта и циркулацијата на лимфата за да се промовира метаболизмот.

  Прилагодливиот вакуум може да ја впие целната област во просторот помеѓу двата ролери кои се всушност 2 електроди. Ова може да го направи третманот прецизно и ефикасно.

  Авто-ролерите исто така ја масираат третираната област за да ослободат замор и болки во мускулите. Целиот процес е топол и многу удобен.

 • Mini Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

  Mini Kuma Shape Pro 5-во-1 машина за контура на телото

  Уредот Mini Kuma Shape Pro 5-во-1 е насочен кон обликување на телото, реафирмација и намалување на маснотиите.

  а) Лиење на тело: Целта е да се преобликува телото фокусирајќи се на проблематичните области. Тој исто така нуди подобрување на венската циркулација, лимфната дренажа, стимулација на колаген и еластин.

  б) Намалување на маснотии: Се намалува од 70 на 80% од целулитот.

  в) Реафирмација: Со намалување на изгледот на целулит и разградување на локализираните масности, кожата го губи тонот и станува малку млитава, ситуација што се спротивставува со овој третман.

  Mini Kuma Shape Pro 5-во-1 уред ги прифаќа мулти-технологиите на Cavitation, радиофреквенција, инфрацрвена светлина, негативен притисок и механички ролери.

 • Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

  Kuma Shape Pro 5-во-1 машина за контура на телото

  Уредот за контура на телото Kuma Shape Pro работи со комбинација на 5 технологии: радиофреквенција, инфрацрвена светлина, кавитација, негативен притисок и механички ролери.

  Третманот е неинвазивна постапка, со која се користи вшмукување на вакуум негативен притисок за подигнување на епидермисот, дерматозата и поткожното масно ткиво, потоа се врзуваат и се протегаат сврзните ткива во различен кортекс, што може ефикасно да ги разложи поткожното масно ткиво и да го исцеди капиларниот сад и го промовира метаболизмот на ткивото со забрзување четири пати. Енергијата ја загрева третираната површина достигнувајќи околу 43º Целзиусови степени, што предизвикува производство на масни киселини. За време на третманот, масните киселини ги раствораат масните клетки на третираната област. Паднатите масни клетки ќе бидат извлечени од телото со нормална циркулација на метаболизмот.

  Преку различни големини на глави за третман, што ги комбинира 5-те технологии, се спроведува третманот, кој се состои од серија од 5 до 10 сесии во областите што треба да се третираат со времетраење од 15 мин до 2 часа, во зависност од бројот на области .