• bgb

Ting du bør vite om Microneedling-behandlingen

Hva er Microneeding?

Som vi alle vet, er det ytterste laget av huden stratum corneum, som er tett arrangert av 10-20 døde celler uten kjerne for å danne hudbarrieren, hindre ytre fremmedlegemer i å komme inn i huden og hindre ekstern stimulering fra å skade den indre vev i huden. Stratum corneum beskytter ikke bare huden, men hindrer også hudpleieprodukter fra å komme inn i huden for å spille en rolle.

HTB1ofUWXIfrK1Rjy1Xd761emFXa9

Mikronålterapi er en ny type plastisk terapi. Et stort antall fine kanaler kan etableres ved å bruke mikronålsinstrumenter for å stimulere eller behandle huden. Med medisiner og næringsstoffer trenger den inn i det dype laget av huden gjennom kanaler for å aktivere og reparere alle slags celler; Forbedre metabolismen og mikrosirkulasjonen for å løse ulike hudproblemer (rynker, vannmangel, pigment, porer, akne, aknegroper, følsomhet, strekkmerker, etc.)

Hva er funksjonen til behandling med mikronål?

Akne fjerning

Microneedle er egnet for behandling av moderat og mild akne. Den kan kombineres med legemidler og fuktighetskremer for å hemme talgsekresjonen og justere vann- og oljebalansen. Kombinert med antimikrobielle peptider kan det drepe Propionibacterium acnes og Staphylococcus aureus, for å hemme betennelse. Det har en betydelig effekt på lukket akne.

Mikronåler kan også skape et stort antall kanaler på overflaten av konkave arr, slik at biologiske vekstfaktorer og andre aktive ingredienser kan direkte virke på de dype ødelagte fibrøse cellene i huden, fremme kollagensyntese, regenerere fibrøst vev, rekonstruere det dype retikulære fibrøs struktur, og glatte konkave arr.

matrise-før-etter-akne-arr-2

Strekkmerker, fjerning av fettmerker  

Noenkvinne vil ha strekkmerker på magen like etter fødselen. På dette tidspunktet kan de også bruke mikronåler for å fjerne dem. Den utvidede stria kosmetiske mikronålen er en slags transdermal medikamentlevering, transdermal absorpsjon, som gir full spill til de høyeffektive og multifunksjonelle funksjonene til cellevekstfaktorer og legemidler, og stimulerer lokal fylling av nytt kollagen. Gjennom det kunstige traumet til mikronålen starter den utvidede kosmetiske mikronålen reparasjons- og regenereringsfunksjonen til selve hudvevet, fremmer spredningen av kollagenfibre og elastiske fibre, regenererer huden fra dypt til grunt, og linjene blir grunne og tynn. I tillegg er fettlinjer og tynne linjer forårsaket av ruptur av hudkollagenfibre, slik at de kan forbedres med mikronålbehandling

 ba-Stretchmarks-Abd-San-Diego-01

Fjerning av overfladiske rynker

Microneedle kan fjerne overfladiske rynker og forsinke prosessen med tidlig aldring til en viss grad. Dette er fordi behandling med mikronål vil gi mekanisk skade. Etter at huden er skadet, vil den begynne å reparere, samarbeide med vekstfaktorer og andre næringsstoffer for å fremme syntesen av nytt kollagen, slik at de overfladiske rynkene i huden kan glattes ut og fremme huden til å restituere seg ung. I tillegg kan mikronåler også brukes ved nedsunkede rynker i nakken (spesielt på begge sider av halsen), tørr og grov nakke og pigmenterte nakkeproblemer.

botox-rundt-øyne

Blekende og lysende flekker, lysere hudfarge

Mikronåler kan bleke og lysne flekker, hovedsakelig fordi mikronåler kan gi full spill til effekten av cytokiner og medikamenter gjennom mekanisk stimulering, transdermal administrasjon og transdermal absorpsjon, for å oppnå effekten av bleking og lysere huden; Gjennom mikronålen minimalt invasiv, start hudens egen reparasjons- og regenereringsfunksjon, fremme spredningen av kollagenfibre og elastiske fibre, og arbeid sammen fra innsiden til utsiden for å gjøre huden naturlig hvit, gjennomsiktig, øm og glatt

Det kan forbedre den metabolske tilstanden til huden på kort tid, spesielt mikrosirkulasjonstilstanden til huden, fordi det nye hudvevet etter mikronål er mer rikelig. Samtidig kan de ernæringsmessige effektene av vekstfaktorer og epidermale celler vise at huden er rødrød og ser bedre ut.

5ef8b520f0f4193f72340763

Forholdsregler før og etter behandling

Ikke berør behandlingsstedet med vann eller hender innen 8 timer etter behandlingen (rengjør det innen 8 timer); Tre forebyggende og ett forbud skal utføres under behandlingen: solbeskyttelse, støvforebygging og antistimulering (unngå krydret og irriterende mat); Røyking og drikking anbefales ikke i løpet av behandlingen; Ikke ta badstue og andre aktiviteter; I løpet av behandlingen kan støttende reparasjonsprodukter brukes for å fremskynde reparasjonen; Arbeids- og hvileregler; Personer med tynn hud og langsom restitusjon bør forlenge intervallet mellom to behandlinger.

Alvorlig arrkonstitusjon, dårlig koagulasjonsmekanisme og pasienter med vitiligo er forbudt;

Det er forbudt for pasienter med alvorlig hypertensjon, hyperglykemi og leukemi;

De som har vært engasjert i utendørs arbeid i lang tid, brukt flekkfjerner innen og utenfor tre måneder, ledsaget av hormonavhengig dermatitt, hudallergiperiode, hudvirusinfeksjon, og de som ikke tåler denne behandlingsmetoden bør brukes med forsiktighet;

Kvinner unngår graviditet, amming og menstruasjon for mikronålbehandling.


Innleggstid: 11. november 2021