• bgb

Hva er forskjellen på IPL-, OPT- og DPL-enhet?

Først må vi vite forskjellen mellom laser og IPLLASER, det er forkortelsen for Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, som betyr: lyset som frigjøres av stimulert stråling, som fullt ut forklarer essensen av laser.

I lekmannstermer er laser et slags lys med presis virkning og lav diffusjon ved utstråling: for eksempel ved behandling av fregner retter laseren seg kun mot melaninet i dermis, og påvirker ikke vannmolekyler, hemoglobin eller huden i huden . Kapillærer fungerer. Fotonhudforyngelsen, fotonhårfjerning og E-lys sier vi ofte er altIntens pulserende lys. og forkortelsen er IPL, så mange leger refererer direkte til Intense Pulsed Light som IPL.

I motsetning til lasere er sterkt pulsert lys preget av et bredt spekter av handling og større diffusjon under stråling.

For eksempel, ved behandling av røde blodstriper (telangiectasia), kan det også forbedre den matte hudfargen og store porene. Dette er fordi målet for det sterke pulserende lyset ikke bare er kapillærene, men også melaninet og kollagenet i hudvevet. Proteinet virker. I snever forstand er laser mer "avansert" enn intenst pulserende lys, så når du fjerner fregner, fjerning av fødselsmerker og hårfjerning, er laserutstyr dyrere enn utstyr med intenst pulsert lys.

WeChat-bilde_20210629114626

Intens pulserende lysteknologi er mye brukt. I tillegg til tradisjonell IPL har mer avanserte intense pulserende lysteknologier som OPT og DPL dukket opp.

WeChat-bilde_20210629114639

OPT er en oppgradert versjon av IPL, det er forkortelsen for Optimal Pulsed Light, som betyr "perfekt pulserende lys" på kinesisk. For å si det rett ut, er det mer NB når det gjelder terapeutisk effekt og sikkerhet enn tradisjonell IPL (eller photorejuvenation), og det kan virkelig oppnå formålet med å forbedre hudkvaliteten.

DPL er en avansert oppgradert versjon av IPL. Det er forkortelsen for Dye Pulsed Light, som betyr "dye pulsed light" på kinesisk. Mange leger kaller det også smalspektret lyshudforyngelse og presisjonshudforyngelse. Den er mer nøyaktig enn IPL, og behandlingssyklusen er kraftig forkortet (nye tabletter med middels dekning med høyt kalsium, en topp fem varme frø), og kan begeistre utvalgt smalspektret pulsert lys i 100nm-båndet. Dette lyset inneholder melanin og oksygen. , Topp absorpsjon av hemoglobin.

Forutsatt at den mest effektive behandlingen for røde blodstriper er lys med en bølgelengde på 500-550nm, og bølgelengden til tradisjonell IPL er 500-1200nm, kan ikke energien til disse lysene konsentreres, og effekten vil være mye svakere; mens DPL kan kontrolleres ved 500-600nm, er energien konsentrert, og behandlingen Effekten av rødt blod er sterkt forbedret

WeChat-bilde_20210629114621

Bildet nedenfor er de veldig kjente IPL-, OPT- og DPL-maskinene på markedet nå

tjueto

Lumenis M22

WeChat-bilde_20210629114635

Alma Laser 360

33

Alma laserklar løft

Hvis du vil vite mer om enhetens forskjeller og funksjoner, vennligst kontakt oss,Nå er vår IPL-enhet også godkjent av FDA og CE,standard 2-håndtak kan brukes til hårfjerning, pigmentfjerning, aknefjerning og så videre, valgfritt håndtak kan brukes til vaskulær fjerning, velkommen til å legge igjen meldingen din til oss!


Innleggstid: 29. juni 2021