• bgb

O Oketopa 31st, na faia ai e le Sincoheren Group se fonotaga fa'aletupe fa'alemasina ta'i masina. E tusa ma le 200 le aufaigaluega faatau a le vaega na auai i le fonotaga.

O Oketopa 31st, na faia ai e le Sincoheren Group se fonotaga fa'aletupe fa'alemasina ta'i masina. E tusa ma le 200 le aufaigaluega faatau a le vaega na auai i le fonotaga. O le aufaigaluega mai le lala o Shenzhen ma le lala o Xiamen na faanatinati atu foi i le laumua o Beijing e auai. O tagata e ana oloa, inisinia R&D ma isi na auai uma i le fonotaga.

O le Peresetene o le Vaega, Mr Wen Hai, e fa'atāuaina lenei fonotaga fa'alemasina, aua o se aotelega o le masina ma se fuafuaga mo le isi masina. I le fonotaga, na faia ai e Wen Hai se tautalaga taua tele ma tuʻuina atu i tagata faʻatau uma O le manatu o le "Super service" e manaʻomia ai matagaluega taʻitasi ma tagata faʻatau taʻitasi e iai se lipoti o auaunaga o lana lava masini. I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻatauvaʻa o oloa i aso nei, naʻo le auaunaga e mafai ona manumalo i le faʻatuatuaina o tagata faʻatau, ma naʻo le tuʻuina atu o auaunaga lelei ona mafai ai lea e tagata faʻatau ona avea Mo a tatou tagata faʻatau faamaoni, o le tele o tulafono o auaunaga e faʻamalosia e tagata uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ona tatou tali atu i tala fou a le tagata faʻatau i se taimi vave e mafai ai, tuʻuina atu aʻoaʻoga faʻapitoa, ma e manaʻomia ona foia le auaunaga pe a uma ona faʻatau i le taimi muamua.

O le mea lona lua o le fonotaga o le faʻafetai i faʻatauga lelei, aʻoaʻo mai le poto masani o isi, ma faʻasoa lau lava faʻatauga faʻatau, E mafai e le siamupini faʻatau masina ona maua fugalaau ma ipu. O se taimi mamalu lenei. O le a fa'asoa e le siamupini fa'atau lona poto masani fa'atau, ose avanoa lelei tele a'oa'oga mo le tele o tagata faigaluega fou.

O le vaega lona tolu o le fonotaga e mo inisinia falegaosimea ma pule o oloa e lipoti atu le gaosiga o oloa ma le lelei o oloa. O taimi uma lava o le misiona a le matou kamupani e faʻamautinoa le faʻamalosia o le gaosiga o oloa ma le lelei, O le inisinia a le fale gaosi oloa o le a faʻalauiloaina oloa sili ona lata mai ma le atinaʻe lata mai o tekinolosi i tagata uma, ina ia mafai e tagata uma ona iloa suiga i le aulelei matagofie i aso uma, ina ia mafai ona tatou sili atu le faʻalauiloaina ma faʻasoa a matou oloa i tagata faʻatau

Tagata fa'atau muamua, tautua muamua, o le fa'amoemoe lava lea o tagata Sincoheren, fa'afeiloa'i e asiasi i la matou fale gaosimea ma falegaosimea i Saina.


Taimi meli: Nov-23-2020