• bgb

Aisea Beijing Sincoheren Coherent Diode Laser 755/808/1064nm o le filifiliga sili lea mo le aveeseina o lauulu

Afai o loʻo e suʻeina se fofo le tiga ma tumau mo le aveeseina o lauulu, o le Beijing Sincoheren Coherent Semiconductor Laser 755/808/1064nm o le filifiliga sili lea mo oe. I le avea ai o se gaosiga maualuga-tekonolosi o mea tau togafitiga faafomaʻi, ua atiaʻe e Beijing Sincoheren ni fofo sili ona maualuga o le aveeseina o lauulu o loʻo avanoa nei. Faatasi ai ma lala i Siamani, ISA, ma Ausetalia, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o le auaunaga sili i a matou tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O le laser diode 755/808/1064nm ua mamanuina e faavae i luga o le mataupu faavae o togafitiga photothermal filifilia. O le malosi o le laser e sili ona mitiia e le melanin i totonu o le lauulu, faʻaleagaina lelei follicles lauulu ma lauulu lauulu, puipuia le toe tupu o lauulu. E le pei o isi auala e aveese ai lauulu, o le laser diode 755/808/1064nm e maua ai i'uga lata mai tumau, umi.

O se tasi o faʻamanuiaga taua o le laser diode 755/808/1064nm o lona faʻaogaina e leai se tiga. O le aafiaga o le photothermal o le laser e faʻatapulaʻaina i le follicle o lauulu, e puipuia ai le vevela mai le aʻafiaina o mea o loʻo siomia ai. O lona uiga o le masini e mafua ai sina faʻalavelave faʻalavelave, e maua ai se poto masani sili atu nai lo isi auala e aveese ai lauulu e pei o le solo poʻo le electrolysis.

O le isi itu lelei o le fa'aogaina o le laser diode 755/808/1064nm e talafeagai mo ituaiga pa'u uma. O lona mamanu tulaga ese e mafai ai ona faʻatatau i follicles lauulu, e tusa lava po o le a le paʻu o le paʻu, e saogalemu ma aoga mo tagata uma. E le gata i lea, o lona faʻaleleia atili o le malulu e faʻamautinoa ai e tumau pea le malulu o le paʻu i le taimi o togafitiga, faʻaitiitia ai le lamatiaga o mu.

I le faaiuga, afai o loʻo e suʻeina se fofo e leai se tiga, tumau, ma le saogalemu, o le Beijing Sincoheren diode laser 755/808/1064nm o le filifiliga sili lea. Faatasi ai ma le 24 tausaga o le poto masani i le pisinisi lalelei, ua matou atiaeina le tekinolosi sili ona maualuga o le aveeseina o lauulu. O la matou tautinoga i le faʻamalieina o tagata faʻatau e faʻamautinoa e te mauaina le auaunaga sili ona lelei ma le lagolago, e tusa lava po o fea oei ai i le lalolagi. Aua le toe faatali; taumafai le laser diode 755/808/1064nm i aso nei ma iloa le olaga e leai se lauulu e tatau ai!


Taimi meli: Apr-19-2023