• bgb

Velashape Awak Kontur

  • Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Machine

    Mesin Cavitation RF Lipolaser 6-In-1

    Cavitation RF Lipolaser 6-In-1 Device ngagabungkeun multi-téknologi Multipolar sareng Bipolar RF sareng Vacuum, 40K Cavitation sareng Lipolaser.

    Multipolar sareng Bipolar RF sareng Vakum

    Multipolar RF anu maju nganteurkeun énergi termal sacara jero kana lapisan derma, sareng nyokong ngalarapkeun gelombang éléktromagnétik pikeun balikkeun prosés fisiologis. Ieu nawiskeun hasil pangobatan anu épéktip dina cellulite, awak patung sareng régenerasi kolagén.

    Ultrasound Cavitation

    Kalayan sirah gelombang sora anu kuat koléktif, gelombang sora anu kuat tina 40KHZ tiasa dipancarkeun pikeun ngageterkeun sél gajih dina kecepatan luhur sareng ngahasilkeun seueur kantong hawa vakum di jero sareng luar sél gajih, kuat mangaruhan sél gajih pikeun ngahasilkeun ledakan introvert sareng ngabubarkeun trigliserida kana gliserol sareng gratis asam lemak.

    Lipolaser

    Katelah laser lemes, laser tiis atanapi terapi laser tingkat rendah, lipolaser nganggo énergi laser cahaya 650nm pikeun nembus kulit, nalika sél gajih anu disimulasikeun, mémbran sél bakal nyiptakeun liang pikeun ngaleupaskeun asam lemak sareng gliserol. Sél gajih bakal kabakar atanapi dikuras ku sirkulasi limfa kalayan terapi infra merah.

  • Ultrabox 6 IN 1 Cavitation RF Slimming Machine

    Ultrabox 6 IN 1 Cavitation RF Slimming Machine

    Mesin ngadopsi gelombang ultrasonik pikeun ngahontal hasil anu diantisipasi tina ngaleungitkeun gajih, anu mangrupikeun pangaruh Cavitation. Ku ngagunakeun tindakan peleburan lemak andnon-invasif anu aman dina jaringan adiposa, mesin ieu nunjukkeun kamajuan téknologi anu hébat sareng ngembangkeun téknologi fatdissolving dunya anu anyar.

    Mesin pelangsing Cavitation RF sacara efektif tiasa ngabeledug Cellulite. Fokus kana gelombang akustik frékuénsi luhur, éta ngahasilkeun Cavitationeffect pikeun ngabeledug Cellulite, ngalangkungan nyiptakeun gelembung mikro alit dina jero sél gajih anu ngirut sareng nyababkeun sél lemak janten rusak,

    kukituna ngaleupaskeun sadaya cairan lemak na tanpa ngarugikeun jaringan awak sanésna, sapertos pembuluh darah sareng sistem limfa. Saatos éta, awak sadar kana sél gajih anu rusak sareng cairan salaku racun teras ngaleungitkeunana tina awak ngalangkungan sistem limfatik sareng pembuluh darah. Salaku tambahan, sistem kavitasi urang, henteu ngan ukur ngabeledugkeun Cellulite, tapi ogé ngagancangkeun sirkulasi sareng sacara efektif ngamajukeun metabolisme. Kitu deui, éta tiasa ngencatkeun kulit sareng awak, ngahudangkeun énergi otot.

    Samentawis éta, ngajaga penampilan anu awét. Sistem Cavitation kami diwangun ku mesin host, sapotong sirah pangobatan gelombang ultrasonik, potongan sirah pangobatan Bipolar / Tripolar sareng suku cadang sanés. Mesin host dilengkepan 8 inci LED Backlight Liquid crystal displayand tombol ngamimitian. LCD sanés ngan ukur pikeun sétting, tapi ogé nembongkeun parameter sareng waktos perawatan.

  • Kuma Shape Body Contouring Machine

    Mesin Kontur Awak Kuma Wangun

    Kuma Shape Body Contouring Device mangrupikeun sistem pangobatan sintétik pikeun pangurangan gajih anu ngagabungkeun frekuensi radio, lampu infra merah sareng vakum sareng pijet roller mékanis, opat téknologi dina hiji mesin.

    Énergi manaskeun daérah anu diubaran, dugi kana simpéna lemak dina kulit. Sél gajih lebur dina daérah anu diubaran nalika diubaran sahingga tiasa ngahontal kandel gajih.

    Frékuénsi radio (RF) ku dua gilinding tiasa nembus kana lapisan 0,5-1,5 cm handapeun kulit pikeun damel dina jaringan adiposa sacara épéktip.

    Lampu inframerah tiasa manaskeun jaringan konéktip pikeun ngagancangkeun régenerasi serat kolagén sareng elastis. Éta ogé tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng sirkulasi limfa pikeun ngamajukeun metabolisme.

    Vakum anu tiasa disetél tiasa nyeuseup daérah target kana rohangan antara dua rol anu saleresna 2 éléktroda. Ieu tiasa ngajantenkeun perlakuan kalayan akurat sareng épéktip.

    Otomatis-gilinding ogé ngurut daérah anu diubaran pikeun ngaleupaskeun kacapean sareng nyeri otot. Sakabeh prosés haneut sareng nyaman pisan.

  • Mini Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

    Mini Kuma Wangun Pro 5-In-1 Awak Kontur Mesin

    Alat Mini Kuma Bentuk Pro 5-In-1 difokuskeun dina ngabentuk awak, negeskeun sareng ngirangan gajih.

    a) Cetakan awak: Tujuanana nyaéta pikeun ngarobih awak dina fokus kana daérah anu ngagaduhan masalah. Éta ogé nawiskeun paningkatan sirkulasi vena, saluran pembuangan limfa, stimulasi kolagén sareng elastin.

    b) Réduksi Gajih: Éta diréduksi tina 70 kana 80% tina cellulite.

    c) Pangonfirmasi: Ku ngirangan ayana sélulér sareng ngarecah adipositas anu dilokalisasi, kulit leungiteun nada sareng janten sakedik limp, kaayaan anu diatasi ku pangobatan ieu.

    Alat Mini Kuma Bentuk Pro 5-In-1 nyoko kana sababaraha téknologi Cavitation, Frékuénsi Radio, Lampu Infrabeureum, Tekanan négatip sareng Mékanis Roller.

  • Kuma Shape Pro 5-In-1 Body Contouring Machine

    Kuma Wangun Pro 5-In-1 Awak Kontur Mesin

    Kuma Shape Pro Body Contouring Device tiasa dianggo kalayan kombinasi 5 téknologi: Frékuénsi Radio, Lampu Infrabeureum, Kavitasi, Tekanan négatip sareng Mékanis Roller.

    Perlakuan mangrupikeun prosedur anu henteu invasif, anu ngagunakeun vakum nyeuseup tekanan négatip pikeun angkat épidermis, derma sareng gajih subkutan, teras ngabeungkeut sareng manjangan jaringan konéktip dina kortéks anu béda, anu sacara efektif tiasa ngarecah gajih subkutan sareng mereskeun kapiler kapiler, sareng ngamajukeun metabolisme jaringan ku gancang opat kali. Énergi manaskeun daérah anu diubaran dugi ka sakitar 43º Celcius Degree, anu nyababkeun ngahasilkeun asam lemak. Asam lemak ngaleyurkeun sél gajih dina daérah anu diubaran salami pangobatan. Sél gajih anu nabrak bakal sasari kaluar tina awak ku sirkulasi metabolisme normal.

    Ngalangkungan sirah anu béda-béda ukuran, anu ngagabungkeun 5 téknologi, perlakuan dilaksanakeun, anu diwangun ku séri 5 dugi 10 sési di daérah anu kedah diubaran kalayan durasi 15 mnt dugi 2 jam, gumantung kana jumlah daérah .