Leave Your Message
O Lau Ta'iala i le Su'eina o se Fa'atau Fa'atuatuaina Aveesea Laulu

Alamanuia Tala Fou

O Lau Ta'iala i le Su'eina o se Fa'atau Fa'atuatuaina Aveesea Laulu

2024-01-12

O e su'e sevaifofo fa'ato'a fa'amama lauulu ? Afai o lea, atonu e te manaʻo e mafaufau i le alualu i luma lata mai i tekinolosi aveese lauulu.Sincoheren ose ta'ita'i fa'atau oloa ma gaosi masini lalelei, ofoina atu le tele omeafaigaluega fa'apolofesa fa'ate'aina lauulumo salon ma fa'aoga patino.


O se tasi o auala sili ona lauiloa ma aoga o le aveeseina o lauuludiode laser aveese lauulu . E fa'aogaina e le tekonolosi ni galu fa'apitoa o le malamalama e fa'atatau i follicles lauulu, fa'aitiitia lelei le tuputupu a'e o lauulu i le taimi. Sincoheren o se tasi lea o fale gaosi meafaigaluega e aveese ai lauulu i Saina, faʻapitoa i le gaosiga o masini e aveese ai lauulu laser semiconductor.


I le faaopoopo atu i le aveeseina o lauulu laser diode, e ofoina atu foi e SincoherenIPL (Intense Pulsed Light) aveese tumau lauulu tekinolosi. E galue le IPL e ala i le tuʻuina atu o le tele o fusi o le malamalama e taulaʻi ai le melanin i totonu o lauulu lauulu, ma faʻaitiitia ai ma aveese lauulu. Afai e faʻaaogaina i taimi uma, e mafai e le IPL ona tuʻuina atu iʻuga umi, ma avea o se filifiliga lauiloa mo i latou o loʻo suʻeina se fofo e le faʻafefe ai lauulu.


O le isi mea fou fa'atekonolosi fa'ato'a fa'ate'a ua ofoina mai e Sincoheren o le SHR IPL lauulu fa'ato'a. SHR, o loʻo tu mo le Super Hair Removal, o se tekonolosi faʻapitoa e faʻaogaina vave, maualalo le malosi o pulupulu o le malamalama e taulaʻi lelei ai lauulu lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina o le paʻu o loʻo siomia ai. O le mea lea e maua ai se aafiaga lelei ma leai se tiga o le aveeseina o lauulu e talafeagai mo ituaiga uma o paʻu.


ipl shr masini aveese lauulu

SHR IPL Ave'esea Laulu Masini



I le avea ai o se taʻutaʻua faʻapipiʻi faʻapipiʻi lauulu, ua tuuto atu Sincoheren i le tuʻuina atu o mea saogalemu, aoga ma faʻatuatuaina faʻapolofesa faʻapolofesa aveese lauulu. O a latou oloa ua mamanuina e tuʻuina atu iʻuga maualuga, ma avea ai i latou ma filifiliga lauiloa i le va o tagata faʻapolofesa lalelei ma tagata e ona salon.


Sincoheren's Sainadiode leisa meafaigaluega aveesea lauulu o lo'o gaosia i le fa'aaogaina o tekonolosi fa'aonaponei ma e ta'uta'ua i lona sa'o ma le aoga. Faʻatasi ai ma le taulaʻi atu i le lelei ma le faʻafouina, Sincoheren faʻaauau pea ona faʻatulagaina le faʻataʻitaʻiga mo meafaigaluega faʻapolofesa faʻapipiʻi lauulu i totonu o le fale lalelei.



diode leisa masini aveese lauulu


Diode Laser Ave'esea Laulu Masini



Afai o loʻo e mafaufau e teu faʻafaigaluega i meafaigaluega faʻapolofesa lauulu, e taua le filifilia o se faʻatau oloa faʻapitoa e pei o Sincoheren. O la latou tautinoga i le tulaga lelei ma le faamalieina o tagata faatau ua avea ai i latou ma igoa faatuatuaina i totonu o le alamanuia.


I mea uma, Sincoheren o le filifiliga pito i luga i le au lalelei faʻapolofesa ma tagata taʻitoʻatasi pe a oʻo mai i le aveeseina o lauulu e leai se tiga. Sincoheren o loʻo i ai le tele o tekonolosi faʻamutaina laulu, e aofia aidiode laser aveesea lauulu, IPL aveesea lauulu tumau, SHR IPL aveesea lauulu, tuʻuina atu fofo lelei mo le aveeseina o lauulu umi.Pe o oe o se tagata e ona salon pe na o le suʻeina o se fofo e sili atu ona tumau le aveeseina o lauulu, o meafaigaluega faʻapolofesa faʻapolofesa a Sincoheren o se filifiliga faʻalagolago.