Leave Your Message
He aha ka ʻokoʻa ma waena o ka picosecond a me PicoSure?

Blog

He aha ka ʻokoʻa ma waena o ka picosecond a me PicoSure?

2024-04-11

ʻO ka mua, e luʻu kākou i ka manaʻo opicosecond ʻenehana. ʻO ka picosecond he ʻāpana o ka manawa like me ka hapakolu o kekona. Ma ka ʻenehana laser, hoʻopuka nā laser picosecond i nā puʻupuʻu ultrashort o ka ikehu i ana ʻia i nā picoseconds e hoʻopaʻa i nā puaʻa i loko o ka ʻili. Hiki i kēia hāʻawi wikiwiki ʻana i ka ikehu ke mālama pololei a me ka maikaʻi i nā pilikia ʻili like ʻole, me ka hyperpigmentation, nā ʻili ʻili, a me ka wehe ʻana i ka peʻa.


ʻO PicoSure, ma kekahi ʻaoʻao, he hōʻailona kikoʻī olaser picosecondʻenehana i loaʻa i ka ʻike ākea no kāna hana ʻoi aku ka maikaʻi.Nā laser PicoSure hoʻohana i ka ʻenehana PressureWave proprietary e hoʻopuka i nā pulses pōkole loa o ka ikehu i nā picoseconds. Hoʻonui kēia ʻano hana hou i ka haʻihaʻi ʻana o nā ʻāpana puaʻa ʻoiai e hōʻemi ana i ka pōʻino o ka ʻili a puni, e hopena i nā hopena kupaianaha me ka liʻiliʻi o ka downtime.


I ka hoʻohālikelike ʻana i ka ʻenehana picosecond me PicoSure, pono e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona kikoʻī a me nā hiki o kēlā me kēia ʻōnaehana. ʻOiainā laser picosecondhāʻawi maʻamau i nā lapaʻau wikiwiki a maikaʻi,PicoSure kū i waho no kāna ʻenehana holomua a hōʻoia i ka moʻolelo o ka hāʻawi ʻana i nā hopena maikaʻi loa. ʻO ka pololei a me ka versatility o PicoSure ka mea i koho mua no ka poʻe hoʻomaʻamaʻa e ʻimi nei i nā lasers Q-switched a me yag i hiki ke hoʻoponopono i nā pilikia aesthetic me ka maikaʻi ʻole.


I ka hōʻuluʻulu, ka ʻokoʻa ma waenapicosecond a aia ʻo PicoSure i ka ʻenehana kikoʻī a me ka hana o ka ʻōnaehana laser. ʻOiai ke hōʻike nei ka ʻenehana picosecond i kahi holomua nui i ka lāʻau lapaʻau, hoʻonoho ʻo PicoSure i ka pahu kiʻekiʻe me kona hiki ke ʻoki a me nā hopena i hōʻoia ʻia. Hoʻokomo kālā i ka PicoSureQ hoʻololi a me ka mīkini laser yag hiki ke hoʻonui i nā hopena o kāu mau lāʻau lapaʻau a hāʻawi i kāu mau mea kūʻai aku i nā holomua hou loa i ka mālama nani. Me PicoSure, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka mana o ka ʻenehana picosecond e hāʻawi i nā hopena maikaʻi aʻe a hoʻokaʻawale i kāu hana ma ke kahua hoʻokūkū nui o ka lāʻau lapaʻau nani.


mīkini wehe peʻa picosecond laser