Leave Your Message
Nd Yag laser Tattoo Ngilangi Efisien Mesin Portabel Profesional

Ngilangi Rambut lan Ngilangi Tato

Nd Yag laser Tattoo Ngilangi Efisien Mesin Portabel Profesional

Laser Nd Yag minangka instrumen laser dhuwur sing nggunakake teknologi laser honeycomb paling maju ing donya lan minangka instrumen sing paling populer ing pasar kaendahan. Nggunakake emisi cepet-energi dhuwur laser, partikel pigmen sing disinari kanthi cepet nyerep energi lan pecah. Sawetara dadi partikel cilik lan diekskresi. Sawetara diuntal dening makrofag manungsa lan diekskresi liwat sistem limfatik kanggo mbusak pigmen. Amarga jaringan normal nyerep cahya laser kurang ing dawa gelombang tartamtu saka instrument lan ora cilaka jaringan normal, iku ngreksa integritas pigura sel lan ora tau mbentuk catu. Iki minangka safety perawatan sing ora bisa dibandhingake ing papan liya. Kanggo ombone paling, iku njamin sing pelanggan ora bakal nandhang sangsara marga saka komplikasi sawise perawatan

    Pambuka Laser nd yag portabel nggunakake emisi cepet-energi dhuwur laser, partikel pigmen sing disinari kanthi cepet nyerep energi lan pecah. Sawetara dadi partikel cilik lan diekskresi. Sawetara diuntal dening makrofag manungsa lan diekskresi liwat sistem limfatik kanggo mbusak pigmen. Amarga jaringan normal nyerep cahya laser kurang ing dawa gelombang tartamtu saka instrument lan ora cilaka jaringan normal, iku ngreksa integritas pigura sel lan ora tau mbentuk catu. Iki minangka safety perawatan sing ora bisa dibandhingake ing papan liya. Kanggo ombone paling, iku njamin sing pelanggan ora bakal nandhang sangsara marga saka komplikasi sawise perawatan . 532nm laser: utamané kanggo sawetara pigmen tingkat jero. 755nm laser: utamané kanggo whiten kulit. 1064nm laser: mianly kanggo sawetara pigmen cethek. Laser 1320nm: jeneng liya "boneka pasuryan ireng", utamane kanggo pori-pori sing resik, putih, rejuvenate kulit. Aplikasi Peeling karbon Mbusak pigmen wangkal Mbusak bekas tatu Mbusak tato Whitening kulit Kulit rejuvenation Permanen make-up aman Product Advantages 1, Penampilan: desain penampilan unik, welcome OEM ODM. 2, Dawa gelombang: 532nm, 755nm, 1064nm lan 1320nm 4 dawa gelombang beda kanggo milih, tekan fungsi beda. 3, Paket aksesoris: paket individu kualitas unggul kanggo kepala kerja sing beda, luwih profesional. 4, Mesin pacakge: gunakake kasus penerbangan ing njero nganggo katun mutiara kanggo nglindhungi mesin sajrone pengiriman. 5, Layar lan basa: layar tutul werna 8-inch. Parameter Teknis Tipe Laser: ND:YAG Solid Laser Laser Panjang Gelombang: 1064nm, 532nm, 755nm Frekuensi kerja: 1--10Hz (Adjustable) Lebar Pulsa: 6ns Layar: 10.4-inci layar sentuh warna asli Bahan cangkang: Plastik ABS + logam Daya Imput :1200W Language:Inggris Tegangan Pasokan:AC220V;AC110V(Customized) Sertifikasi Efek Perawatan lan Pusat Layanan Eropa Kita duwe kantor sing ana ing Jerman kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik kanggo klien Eropa. Latihan, ngunjungi, ngalami, layanan sawise-sale kabeh kasedhiya. Kita duwe kantor sing ana ing Jerman kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik kanggo klien Eropa. Latihan, ngunjungi, ngalami, layanan sawise-sale kabeh kasedhiya. Kita bisa menehi layanan lokal Jerman sing apik kanthi rega murah Cina!