BabaganKita

Sincoheren

Kami, Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd, didegaké ing taun 1999, kantor pusat sing dununge ing Beijing, China, saiki uga duwe kantor ing Jerman, AS lan Australia, minangka pabrikan teknologi tinggi profesional piranti medis lan estetika, kanthi sugih pengalaman ing industri kecantikan.

Kita duwe departemen Riset & Pangembangan dhewe, pabrik, departemen penjualan internasional, lan pusat layanan jaban rangkah, nyedhiyakake kabeh rega pabrik China kanggo pabrik nanging lokal sawise layanan.

PAWARTA

news_img
  • Pemeriksaan kualitas nalika Natal ...

    Ing minggu pertama Desember, kanggo nyambut tekane Natal, pabrik Sincoheren Beijing uga miwiti reorganisasi produk lan inspeksi kualitas setaun. Saiki ana luwih saka 50 teknisi trampil ing pabrik Beijing, lan saben karyawan ngetutake prodhuksi ...

  • Tanggal 12 November, Sincoheren rel ...

    Tanggal 12 November, Sincoheren ngluncurake produk paling anyar – Emsculpt. Perusahaan mesin iki wis neliti lan ngembangake mesin iki suwene rong taun lan wis nindakake ewonan tes klinis, mung kanggo nggawe piranti kecantikan sing luwih laras karo konsumen. Ana rong model p ...

news_img
  • Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Grou ...

    Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Group nganakake rapat ringkesan penjualan saben wulan. Udakara 200 staf penjualan klompok sing melu rapat kasebut. staf cabang Shenzhen lan cabang Xiamen uga bergegas menyang kantor pusat Beijing kanggo melu. Pamilik produk, insinyur R&D lan liya-liyane kabeh melu rapat kasebut. ...

  • Tanggal 12 November, Sincoheren rel ...

    Tanggal 12 November, Sincoheren ngluncurake produk paling anyar – Emsculpt. Perusahaan mesin iki wis neliti lan ngembangake mesin iki suwene rong taun lan wis nindakake ewonan tes klinis, mung kanggo nggawe piranti kecantikan sing luwih laras karo konsumen. Ana rong model p ...

PRODUK LEBIH LANJUT

avatar