Leave Your Message
010203040506

anyar

Produk
01

Babagan kita

Perusahaan kita spesialis ing kulit wanita, kanggo ngatasi masalah kulit, supaya sampeyan ngganti kamulyan.

Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd diadegaké ing 1999, Kantor pusat dumunung ing Beijing China. Lan kita uga duwe kantor cabang ing Jerman lan Amerika Serikat lan Australia, kita minangka produsen hi-tech profesional piranti medis lan estetika kanthi pengalaman sing sugih ing industri kecantikan.
Kita duwe departemen Riset & Pengembangan Profesional, pabrik, departemen dodolan internasional lan pusat layanan luar negeri, nyedhiyakake piranti kecantikan sing berkualitas lan rampung sawise layanan ing saindenging jagad.

Sinau luwih lengkap

kita

Produk
Kuma Shape Body Contouring Cellulite Removal Machine Kuma Shape Body Contouring Cellulite Removal Machine
090
2021-03-03

Kuma Shape Body Contouring Cellulite...

Kuma Shape Body Contouring Device yaiku sistem perawatan sintetik kanggo nyuda lemak sing nggabungake frekuensi radio, cahya inframerah lan vakum lan pijet roller mekanik, papat teknologi ing siji mesin.

Energi dadi panas ing wilayah sing diobati, tekan celengan lemak ing kulit. Sel-sel lemak leleh ing wilayah sing diobati sajrone perawatan supaya bisa nyuda kekandelan lemak.

Frekuensi radio (RF) karo rong rol bisa nembus menyang lapisan 0.5-1.5 cm ing ngisor kulit kanggo nggarap jaringan adipose kanthi efektif.

Cahya infra merah bisa dadi panas jaringan ikat kanggo nyepetake regenerasi kolagen lan serat elastis. Uga bisa ningkatake sirkulasi getih lan sirkulasi getah bening kanggo ningkatake metabolisme.

Vakum luwes bisa nyedhot area target menyang spasi antarane loro rollers kang bener 2 elektrods. Iki bisa nggawe perawatan kanthi akurat lan efektif.

Roller otomatis uga pijet wilayah sing diobati kanggo ngeculake lemes lan perih otot. Kabeh proses anget lan nyaman banget.

Kuma Shape Body Contouring Device yaiku sistem perawatan sintetik kanggo nyuda lemak sing nggabungake frekuensi radio, cahya inframerah lan vakum lan pijet roller mekanik, papat teknologi ing siji mesin.

Energi dadi panas ing wilayah sing diobati, tekan celengan lemak ing kulit. Sel-sel lemak leleh ing wilayah sing diobati sajrone perawatan supaya bisa nyuda kekandelan lemak.

Frekuensi radio (RF) karo rong rol bisa nembus menyang lapisan 0.5-1.5 cm ing ngisor kulit kanggo nggarap jaringan adipose kanthi efektif.

Cahya infra merah bisa dadi panas jaringan ikat kanggo nyepetake regenerasi kolagen lan serat elastis. Uga bisa ningkatake sirkulasi getih lan sirkulasi getah bening kanggo ningkatake metabolisme.

Vakum luwes bisa nyedhot area target menyang spasi antarane loro rollers kang bener 2 elektrods. Iki bisa nggawe perawatan kanthi akurat lan efektif.

Roller otomatis uga pijet wilayah sing diobati kanggo ngeculake lemes lan perih otot. Kabeh proses anget lan nyaman banget.

Detail Produk

Tag produk

shpe2

Aplikasi

  1. Stimulasi kolagen lan elastisitas kulit
  2. Ningkatake saluran limfatik
  3. Ngurangi cairan lan racun
  4. Ngapikake metabolisme jaringan adipose
  5. Putus pita jaringan fibrosa
  6. Nambah aliran getih
  7. Detasemen saka bidang kulit lan otot
  8. Mundhut pita jaringan ikat ing sekitar celengan lemak
  9. Peningkatan sirkulasi getih
  10. Nambah saluran limfatik, ngrangsang eliminasi produk sampah saka jaringan adipose
  11. Pengurangan infiltrat (edema)
  12. Ngaktifake sirkulasi getih ing dermis lan hypodermis
  13. Nambah metabolisme jaringan adipose (thermolysis)
  14. Ngapikake panyerepan kulit
  15. Detoksifikasi jaringan
  16. Ing kombinasi karo diet sing tepat lan konsumsi cairan sing dhuwur, bisa nyuda ukuran, ilang selulit lan nguatake kulit.
6079107315be4

Kaluwihan

  1. Kuma Shape nggabungake teknologi sing unggul lan multi kanggo nyuda selulit lan mbentuk awak ing siji mesin, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna.
  2. Unit kontrol dening Microcomputer dumadi saka console sistem, antarmuka operasi lan sirah perawatan.
  3. Antarmuka multi-basa kasedhiya.
  4. Aplikator perawatan ukuran sing beda kanggo wilayah awak sing beda.
  5. Potongan tangan perawatan sing bisa dicopot kanggo pangopènan sing gampang.
  6. Desain rong mode kanggo kabutuhan beda (mode wangun lan mode Gamelan)

Spesifikasi

daya RF Nganti 50W
frekuensi RF 10M Hz
Daya cahya infra merah Nganti 20W
Spektrum IS 700nm-2000nm
Tekanan negatif 0-0,07 M Pa
Ukuran Area Perawatan (Body): 50mm × 55mm

(Lengan): 37mm × 23mm

Kebutuhan listrik 230VAC 50Hz 400VA
Ukuran (W × D × H) 454mm × 390mm × 1155mm
Bobot 40 kg

Efek Perawatan

Sertifikasi lan Pameran

sertifikasi

pusat layanan Eropah

Kita duwe kantor sing ana ing Jerman kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik kanggo klien Eropa. Latihan, ngunjungi, ngalami, layanan sawise-sale kabeh kasedhiya.

Kita duwe kantor sing ana ing Jerman kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik kanggo klien Eropa. Latihan, ngunjungi, ngalami, layanan sawise-sale kabeh kasedhiya.

Kita bisa menehi layanan lokal Jerman sing apik kanthi rega murah Cina!

HTB1XmdEXorrK1RkSne1q6ArVVXaQ
pameran


ndeleng liyane
01
Sinau luwih lengkap
iquiry_banner3vp

Ekstensif Global Presensi

Posisi global ing 80 negara ing saindenging jagad

Nakoni, nyelidiki