NgeunaanUrang

Sincoheren

Kami, Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd, didirikeun taun 1999, kantor pusatna aya di Beijing, Cina, dina waktos ayeuna ogé ngagaduhan kantor di Jérman, AS sareng Australia, mangrupikeun produsen hi-tech profesional alat médis sareng estetika, kalayan beunghar pangalaman dina industri kageulisan.

Kami gaduh departemén Panilitian & Pangwangunan nyalira, pabrik, departemén penjualan internasional, sareng pusat jasa luar negeri, nyayogikeun harga pabrik Cina di seluruh pabrik kami tapi lokal saatos jasa.

BERITA

news_img
  • Pamariksaan kualitas dina Natal ...

    Dina minggu kahiji Désémber, pikeun nyambut kadatangan Natal, pabrik Sincoheren Beijing ogé ngamimitian réorganisasi produk sareng pamariksaan kualitas sataun sakali. Ayeuna aya langkung ti 50 teknisi terampil di pabrik Beijing, sareng masing-masing padamel nuturkeun prodhuksi Timer ...

  • Dina 12 Nopémber, Sincoheren rel ...

    Tanggal 12 Nopémber, Sincoheren ngaluarkeun produk pangénggalna – Emsculpt. Perusahaan mesin ieu parantos nalungtik sareng ngembangkeun mesin ieu salami dua taun sareng parantos ngalakukeun rébuan tés klinis, ngan ukur pikeun ngembangkeun alat kageulisan anu langkung pas sareng konsumén. Aya dua modél p ...

news_img
  • Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Grou ...

    Tanggal 31 Oktober, Sincoheren Group ngayakeun rapat kasimpulan penjualan bulanan. Ngeunaan 200 staf penjualan grup anu hadir dina rapat éta. staf ti cabang Shenzhen sareng cabang Xiamen ogé bergegas ka kantor pusat Beijing pikeun ilubiung. Pamilik produk, insinyur R&D sareng anu sanés sadayana sadayana hadir dina rapat éta. ...

  • Dina 12 Nopémber, Sincoheren rel ...

    Tanggal 12 Nopémber, Sincoheren ngaluarkeun produk pangénggalna – Emsculpt. Perusahaan mesin ieu parantos nalungtik sareng ngembangkeun mesin ieu salami dua taun sareng parantos ngalakukeun rébuan tés klinis, ngan ukur pikeun ngembangkeun alat kageulisan anu langkung pas sareng konsumén. Aya dua modél p ...

PRODUK LEUWIH

avatar