ЗаНас

Синкохерен

Ние, Пекинг Синхохерен С & Т развој на соработка., ООД, основана во 1999 година, седиште со седиште во Пекинг, Кина, во моментот, исто така, имаме канцеларија во Германија, САД и Австралија, е професионален високо-технолошки производител на медицински и естетски уред, искуство во индустријата за убавина.

Ние имаме сопствен оддел за истражување и развој, фабрика, оддели за меѓународна продажба и сервисен центар во странство, обезбедуваме цена цела фабрика за клиенти во Кина, но локална по услугата.

ВЕСТИ

news_img
 • Проверка на квалитетот на Божиќ ...

  Во првата недела од декември, со цел да го поздрават доаѓањето на Божиќ, фабриката во Пекинг, Синкохерен, исто така, започна со реорганизација на производот и проверка на квалитетот еднаш годишно. Во моментов има повеќе од 50 квалификувани техничари во фабриката во Пекинг, и секој вработен следи самопроизведени производи ...

 • На 12-ти ноември, Синкохерен повторно ...

  На 12-ти ноември, Синкохерен го издаде најновиот производ - Емскулпт. Оваа компанија за машини ја истражува и развива оваа машина веќе две години и направи илјадници клинички тестови, само за да развие уред за убавина што е повеќе во согласност со потрошувачите. Постојат два модели на п ...

news_img
 • На 31-ви октомври, Синкохерен Гру ...

  На 31-ви октомври, групацијата Синкохерен одржа месечна резиме средба за продажба. Околу 200 вработени во продажбата на групата присуствуваа на состанокот. вработените од филијалата во Шенжен и филијалата Ксијамен исто така притрчаа во седиштето на Пекинг да учествуваат. Сопствениците на производи, инженерите за истражување и развој и други присуствуваа на состанокот. ...

 • На 12-ти ноември, Синкохерен повторно ...

  На 12-ти ноември, Синкохерен го издаде најновиот производ - Емскулпт. Оваа компанија за машини ја истражува и развива оваа машина веќе две години и направи илјадници клинички тестови, само за да развие уред за убавина што е повеќе во согласност со потрошувачите. Постојат два модели на п ...

ПОВЕЕ ПРОИЗВОДИ

avatar