Leave Your Message
Против стареење и отстранување на брчки

Против стареење и отстранување на брчки

Категории на производи
Избрани производи
2 во 1 HIFU за лице против стареење и брчки... 2 во 1 HIFU за лице против стареење и брчки...
01

2 во 1 HIFU за лице против стареење и брчки...

2021-03-03 08:08:32
HIFU машината е напреден нов, дизајниран инструмент за фокусирана ултразвучна технологија со висок интензитет, промена на традиционалната козметичка хирургија за лифтирање на лицето, нехируршка технологија за брчки, HIFU машината ќе ослободи звучна енергија со висок концентриран фокус што може да навлезе во длабокото ткиво на кожата SMAS фасција и коагулација на висока топлина во правилна положба, длабокиот дермис да ја стимулира кожата да произведува повеќе колаген и на тој начин да се затегне така што кожата станува поранешна. Системот HIFU за затегнување на вагината користи неинвазивна техника на ултразвучно фокусирање за директно фокусирање на фиброзниот слој на мукозната мембрана и мускулниот слој. Користејќи ги ултразвучните бранови како извор на енергија и искористувајќи ја неговата пенетрација и фокус, системот ќе испрати ултразвучна енергија фокусирајќи се во слојот на ламината и мускулните влакна на однапред одредена длабочина. Се формира повисок интензитет на ултразвучен регион, наречен фокус регион. За 0,1 секунда, температурата на регионот може да достигне над 65 ℃, така што колагенот се реорганизира и нормалното ткиво надвор од фокалната област е неоштетено. Затоа, саканиот длабински слој може да го добие идеалниот ефект на концентрација на колаген, реорганизација и регенерација. На крајот, се постигнува мистериозниот ефект на затегнување на вагината.
Истражување
Детал