Leave Your Message
Nd Yag ласерско отстранување на тетоважа Ефикасна пренослива машина професионална

Отстранување на влакна и отстранување на тетоважи

Категории на производи
Избрани производи

Nd Yag ласерско отстранување на тетоважа Ефикасна пренослива машина професионална

Ласерот Nd Yag е висококвалитетен ласерски инструмент кој ја користи најнапредната саќе ласерска технологија во светот и е најпопуларниот инструмент на пазарот за убавина. Користејќи ја високо-енергетската моментална емисија на ласерот, озрачените пигментни честички веднаш ја апсорбираат енергијата и се распаѓаат. Некои од нив стануваат ситни честички и се излачуваат. Некои од нив се проголтани од човечки макрофаги и се излачуваат преку лимфниот систем за да се отстрани пигментот. Бидејќи нормалното ткиво апсорбира помалку ласерска светлина на одредена бранова должина на инструментот и не му штети на нормалното ткиво, го зачувува интегритетот на рамката на клетката и никогаш не формира лузна. Ова е безбедност на третманот што не може да се спореди на кое било друго место. Во најголема мера, тоа гарантира дека клиентите нема да страдаат од компликации по третманот

    Вовед. Некои од нив стануваат ситни честички и се излачуваат. Некои од нив се проголтани од човечки макрофаги и се излачуваат преку лимфниот систем за да се отстрани пигментот. Бидејќи нормалното ткиво апсорбира помалку ласерска светлина на одредена бранова должина на инструментот и не му штети на нормалното ткиво, го зачувува интегритетот на рамката на клетката и никогаш не формира лузна. Ова е безбедност на третманот што не може да се спореди на кое било друго место. Во најголема мера, тоа гарантира дека клиентите нема да страдаат од компликации по третманот. Ласер од 532 nm: главно за некој пигмент на длабоко ниво. Ласер од 755 nm: главно за избелување на кожата. Ласер од 1064 nm: за некој плиток пигмент. Ласер од 1320 nm: друго име „Кукла за црно лице“, главно за чисти пори, избелување, подмладување на кожата. Апликација Јаглероден пилинг Отстранете го тврдоглавиот пигмент Отстранете ја лузната Отстранете ја тетоважата Белење на кожата Подмладување на кожата Трајно отстранување шминка Предности на производот 1, Изглед: уникатен дизајн на изглед, добредојде OEM ODM. 2, бранова должина: 532 nm, 755 nm, 1064 nm и 1320 nm 4 различни бранови должини за избор, достигнување различна функција. 3, Пакет додатоци: индивидуален пакет со врвен квалитет за различна работна глава, попрофесионален. 4, Машинско пакување: користете куќиште за летање внатре со бисер памук за да ја заштитите машината за време на превозот. 5, Екран и јазик: 8-инчен екран на допир во боја. Технички параметри Тип на ласер: ND:YAG Цврст ласерски ласерски бранова должина:1064nm,532nm,755nm Работна фреквенција:1--10Hz (прилагодлива) Ширина на пулсот:6ns Екран:10,4-инчен екран на допир во вистинска боја :1200W Јазик: англиски Напон на напојување: AC220V; AC110V (приспособено) Сертификација и изложба на ефектот на третман Европски сервисен центар Имаме канцеларија лоцирана во Германија за да обезбедиме добра услуга за клиентите за европските клиенти. Достапни се обука, посета, доживување, услуга по продажбата. Имаме канцеларија лоцирана во Германија за да обезбедиме добра услуга за клиентите за европските клиенти. Достапни се обука, посета, доживување, услуга по продажбата. Можеме да ви понудиме добра германска локална услуга по кинеска ниска цена!